La nostra essència

Procés

Com treballem?

Tocat pel vent és en essència, tocat per mans artesanes i expertes, que modelen cada material, irregular i diferent, deixant l’empremta d’allò fet amb afecte i al detall. 

Moltes de les nostres creacions són úniques, fetes a partir d’objectes recuperats, impregnats de la seva pròpia història. 

01. La idea

Apostem per la calidesa dels espais, però també per la dels llaços entre persones. Vine, creuem idees, compartim un cafè i modelem el teu projecte, perquè sigui exactament això, TEU. Si ets professional de l'interiorisme, tenim un racó pensat per a tu, amb mostres i catàlegs a la teva disposició perquè puguis treballar còmodament.

02. Selecció de materials

Un cop definits els aspectes essencials del teu projecte, passem a escollir els materials de cadascuna de les parts del disseny. Aquí trobaràs gran varietat de mostres, catàlegs i models en exposició que t'ajudaran a decidir en l'elecció del material.

03. Resultat

El nostre taller, artesans i marques de confiança es posaran mans a l'obra així que rebin les nostres indicacions. Assegurant que cada detall sigui com es va decidir amb tu als passos previs.

FAQs

Normalment entre 4 i 6 setmanes, depenent dels materials, mides i especificacions.

Fins on la imaginació i els materials ho permetin.

No tenim una botiga en línia a causa de l'alt nivell de personalització i artesania dels nostres productes. Tot i això, si vius lluny de Girona, podem concertar una cita online, on podràs explicar-nos les teves idees i necessitats. Nosaltres enviarem informació i imatges de cada material perquè la teva experiència sigui el més semblant al cara a cara. Tot i així, sempre recomanem una visita en persona, els nostres materials són únics i les sensacions que desperten en cadascun, també.

Fem un pressupost personalitzat segons les necessitats del projecte i enviem a qualsevol lloc del món.

Ves al contingut